step up







270409

2 skoldagar kvar, fullt upp!
Nästa vecka drar vi oss ut på apu i 4 veckor, sedan är det bara studentveckan som ska härjas igenom.
Valborg kommer att firas i en bil på väg upp till umeå, min moster har nämligen bröllop på lördag. Så jag och Andreas får hålla oss till bärsen för att stå ut 9 timmar i en bil.

Tillbaka till pluggandet..... baah


260409

Lördagen var nog ett under att vi tog oss igenom.
Dagen började med att dra sig upp ur sängen klockan 05:45 vilket jag tror är det tidigaste på senaste året jag tagit mig upp på en lördag. Lovisa skulle nämligen tävla skol DM i hästhoppning, jag, Frida och Amanda var med som coatcher.
Dagen började toppen, med stek i solen och fika tills det var dags för lovisa att tävla första klassen. Som tre nervösa turister stod vi på sidan och höll tummarna för att det skulle gå bra. Men efter några hinder står vi och gapar, chockerade. Hästen tvärnitar, lovisa slår en volt och flyger över hindret, landar på nacken och ligger helt orörbar. Vi kutar ut på banan vettskrämda..... Med en olidlig smärta tar hon sig upp på benen, av banan och tuff som hon är upp på hästen igen. Det blev tyvärr ingen tävling pga pinan i ryggen. Vi övertalar henne till att stryka, packar ihop och börjar rulla hemmåt. Då börjar det smälla bak i lastbilen, vi stannar för att kolla läget. då har hästen på något sätt lyckats fastna med ena benet farmför en bom, i panik skriker i på hjälp och som tur löste det sig tillslut. Darrig av all skräck ska jag köra hem lastbilen och hoppas på att inte hamna i diket, det hade inte förvånat mig pga hur dagen började. 

Väl hemma drog vi ihop ett gäng och grillade på tångringsgatan, lär göras om!
Vidare hem till en av emils kompisar för att öla och sedan ut på S2. Kvällen slutade iallafall bra, förutom att jag fick höra av en vakt att lovisa hade tagit sig ner med sin onda rygg på ett snabbt sätt, ramla... haha

Idag har vi inte rört oss många meter, chill hos frida med film och pizza. sweeet!

It´s amazing


bilder från kryssningen



Bussen påväg ner



på kvällen


kryssning3

   Lovisa och jag efter en tung natt!



men vi var på benen snabbt igen

230409

Mycket har hänt på en vecka, lovet var grymt skönt! Jag som hade lovat mig själv att ta tag i mina studier, svek som vanligt. Istället har jag vart  med om en hel del roliga och galna dagar. Veckan avslutades med studentkryssning vilket vem som helst kan räkna ut hur det slutade, URSPÅR!
Efter att frida jagat ut mig på krogen fredagskvällen, vaknar jag upp på lördagen för att bara sätta igång igen.
klockan 10 glider jag ner till Lovisa, vi knäpper första bärsen och letar oss vidare till Albin där förkröket sätter igång.
Onyktra och glada sitter jag och Lovisa i ca en kisspaous på bussen tills båda börjar känna sig riktigt dåliga.
Väl framme i stockholm på terminalen pinar vi oss i ca en och en halv timme.på golvet i väntan på att få stiga på.
2 minuter efter att vi kommer in i hytten drar Lovisa en pjuuk...
Vidare ner för krubb, där vi blir på g igen efter en och annan 3.5a  haha kvällen fortsatte riktigt trevligt, vilket jag tyvär inte kan berätta slutet på, för det är borta....
Kl 12:00 söndag morgon vaknar vi upp, sätter oss på sängkanten och knäpper en bärs. Hjälp! Alkisvarning :S
Men nemas problemas hela dagen var en fortsättning på där natten tog slut, i mjukisbraller, sovfrilla och studentbriller tills lovisa söp bort sina för att inte visa hur slitna vi var så höll vi igång på dansgolvet tills vi hoppa på bussen hem igen.
Måndagen blev absolut ingen skola, så sprängda som vi var då går inte att  beskriva...  Men det var sjukt kul resa!!!

140409

Ännu en tisdag, jag kan säga att botten är nådd för andra avenyn. Det har blivit helt värdelöst!
Idag var även Sara och Andreas med på min och johannas lilla tradition. Pankakor var vad som stod på menyn den här veckan.
Sedan var det dax för hårfärgning som slutade med en gul och en rosa hårig sara(h)

Kärlek till silvershampo ♥ 

130409

Påsklovet har börjat ordentligt onyktert, det är få dagar man kommit undan bärsen. Men nu blir den lugnt fram till helgen då jag och Lovisa ska ut och göra östersjön osäkert på studentkryssningen. Vi har nu ca 9 skoldagar kvar, för att sedan dra oss ut på apu i 4 veckor. 9 Dagar!! Tiden drar iväg och jag har noll koll på vad som händer efter studenten.
Ujuj hjärncellerna hänger inte med tiden för min del, 3 år på gymnasiet har gått grymt fort och jag har lärt känna så många nya människor som man nu kommer skiljas ifrån. Men jag hoppas verkligen att vi kommer hålla kontakten fastän vi drar iväg åt olika håll. Jag kan iallafall säga att dom här 3 åren kunde jag inte gått igenom med skönare människor.

sjukt pepp




SM GULD!

Nu är sm guldet hemma igen!



050409

Idag tog jag och johanna tag i att laga oss en taco paj, resultatet blev riktigt bra! värt att prova på.


Efter det så blev jag inringd för att komma och jobba, hela 2 timmar blev det. Men känns skönt för nu har jag lite tid på mig att fixa med skolarbetet tills imorgon.
Storbesök i DTn! Nanne Grönvall gled förbi, men klantig som jag är glömde jag lägga i curry dipperna. 10 min senare kommer hon tillbaka vilket gjorde att jag fick gottgöra henne med lite extra extra.
 


030509

Efter en stunds steek på lovisas uteplats var vi nyss på maxim och köpte mjukglass! Mumms,
Nu ska vi dra vidare till resercentum och hämta nattis, sedan blir det guitarhero liir hos Albin.

VÄRME ♥

020409

Dagen började med att kämpa sig upp ur sängen efter en livad natt.
Som 3 totalt slitna sombisar glider jag, Lovisa och Rittola in på skolgården i sista sekund innan bussen rullar. Efter några timmars busstur med film och sömn har vi absolut inte lärt oss någonting nytt på vår så kallade "studieresa"
Vi stannade först till på en restaurangskola där vi skulle informeras om utbildningen osv. Men tanten som guidade runt oss hade fullt upp med att berätta hur skolan var designad. Vem, hur och vart varenda möbel tillverkats på det där stället vet vi nu. Där avslutades det med att vi fick krubb i magen, för att leta oss vidare till ett bryggeri ca 2 timmar bort. Mitt hopp var att få se ett ölbryggeri, men istället hamnade vi på ett litet eko odlat saft och sylt bryggeri mitt ute i intet. (Y) 
Det var tyvärr inte heller speciellt lärorikt eftersom att han var mer intresserad av att berätta hur de skulle bygga om och flytta runt deras extremt spännande maskiner. 
Nu blir det plugga för fulla muggar.... 


310309

Äntligen en bärbar dator, efter alla mina utbrott på min gamla så åker den äntligen ut!  :)

Tisdag idag, vilket var johannas tur att bjuda på käk framför tvn. Mumms! 
Linda Rosing, du gjorde ett bra val. Men haaalå han är 19 och du är 35!!?
Andra Avenyn var dessvärre en besvikelse idag.
Nationellt prov i svenska imån, kanske dax att leta reda på papperen och börja läsa.

Måste bara säga att Robinson reklamens låt är så grymt bra!
Tydligen hade dom varit på Rock house förra veckan, vilket jag självklart missade :(

 

RSS 2.0