4h

Om ca 4 timmar ska man upp med tuppen för att köra ner till stockholm..
En heldags shopping med Lovisa, Frida och Sara kan bara sluta på ett sätt, KANON
Hoppas på att hitta någonting  till student veckan.

Dock för pigg för att kunna sova...



Nu behöver vi inte räkna ner dagarna längre, veckan vi alla väntat på i 12 tuffa år STUDENTVECKAN!

På söndag inviger vi den med en allnigtare och massor av bärs!


Väderprognosen ser dock inte så låvande ut för studentdagen! REGN!!??



Det är komplicerat

Blir att må dåligt av bara tanken på allting som hänt mina närmaste den senaste tiden..
Jag tror att den här tidpunkten är den tyngsta hitills, men jag vill att ni ska veta hur mycket jag bryr mig om er.
Fan altså, jag finner inte ett enda ord som kan få det bättre. Det går tydligen bara att försöka dölja och med tiden tyna bort.

Hemskt men sant

Studentfest!

Den 3e Juni, Onsdagen på studentveckan kommer det bli drag på flamingo!

Biljetter finns att köpa av mig och Lovisa Gunnarsson

Pris 80:-


Är jag så beroende?

Har aldrig riktigt tänkt på hur beroende man är av mobiltelefonen, den är någonting jag absolut inte lämnar hemma när jag ska någonstans. Den här helgen har jag fått känna på hur det är, tappade bort den i fredags och kan säga att jag halvt haft panik av att inte kunna få tag på någon. Inte bara jag hade panik, mamma trodde jag var bortrövad. Hemtelefon kanske hade varit bra att ha iallafall när man är så klantig som jag är.
Hur klarade man sig förut när mobiltelefonerna inte fanns?
Självklart hade man hemtelefon, men hur gjorde man när man skulle möta upp någon?
Sa en tid man skulle träffas vid ett speciellt ställe....
orkar inte ens tänka på hur man lever utan den, vill bara ha tillbaka den!!

allnightare?

Det blir nog att sitta uppe hela natten om jag ska hinna med allt tills imån....


baah


hahah!

Jag och Frida har kommit fram till att det här är en sköning!
kolla in tishan! ™


livet är underbart!


120509

Andra gången idag som jag var och spände metallen jag har i kak intaget, inte allt för bekvämt men det har blivit stor förändring när jag fick se bilderna innan. Bra beslut Sarah!


Grattis!

Fick just reda på att min barndoms kompis Niklas och Josefine fick en liten flicka idag! :)
Overkligt att tänka sig, eftersom han bara är ett år äldre än mig och jag har då inte en tanke på att jag har åldern inne än, haha.


För snart tar vi studenten

Imorgon blir det till skolan och fixa lite rester som är kvar, men snart är det ööver!!


norn

Dom som känner mig vet nog hur extremt mörkrädd jag är, idag satte ni verkligen det på prov!

Kvällen började med grillning hemma hos Frida och fortsatte med att dom lurade med mig till hedemora, dum som jag är gick jag på att vi skulle på partajj. Men efter att ha kört några mil utanför, hämtar vi upp en av Fridas vänner för att leta oss vidare... Några kilometer efter en trång grusväg mitt i intet börjar jag bli misstänksam och Frida drar ur sig att vi är påväg till norn. Skräckhistorierna jag hört om det stället gjorde att jag blev livrädd och ville hem, men dom vägrade vända så det var bara att haka på. Man kliver inte direkt ur bilen mitt i ingenstans när det är kolsvart ute och en mil till närmaste hus. Väl framme efter att ha skrämt upp varandra börjar en lampa i bilen blinka, noll motagning i luren, kanske inbillning men jag kan lova att det här är ingenting jag gör om!!! Stället var sjukt obehagligt men brudarna jag hade med mig i bilen skulle självklart fortsätta för att leta upp kyrkogården. Jag låste dörren och hoppades på det bästa :D haha. Nåfan hittade vi på kyrkogården men efter att Micken hade lyckats ta sig upp dit med bilen efter en liten gångstig var det kört! Vi satt fast där uppe och kunde inte vända, i panik sitter alla i bilen vettskrämda tills Micken kliver ur bilen och försöker hitta en väg ut. Som ni kanske märker tog vi oss hem tillslut, men fan vad mardrömmar man kommer ha inatt! Blir att sova med varenda lampa på!! haha

neverfuckingeveragain!


Hyresgästföreningen

Plingade för ett tag sedan på dörren, jag kikar vem det är och utanför står en kille med en pärm i högsta hugg. Jag tänker efter om jag ska öppna och kommer på JA! jag betalar tv avgiften så det är lugnt. haha
Han var från hyresgästföreningen, riktigt trevlig och färjestadare. Mig som man kan lura på det mesta gick självklart med, men är övertygad om att det är ett bra beslut jag tog! eller? :D 

Studentklänningen beställd


Seann William Scott

Efter att ha kikat på några American pie i rad kan jag inte släppa hur snygg han är!!!



sweet


Hemma

På en helg har det hunnits med mycket
- Bilfärd på ca 16 timmar fram och tillbalka till umeå, kramp i rumpan.
- Min mosters bröllop med Eric som kommer från Canada. Fri bar har jag upptäckt leder till en portad sarah från baren, de engelska kunskaperna kommer för tillfället fram, ös på dansgolvet med mormor, tappar en del av bröllopstårtan i backen.... ooobs, avslutningen på kvällen försvann. Men den har jag fått återberättad av mina syskon om hur jag låg och rappade om mjölk och vatten, avslutades med lite skräckhistorier om knäckebröd innan jag somnade.
- Kubblandslagskamp Canada vs Sverige avslutades oavgjort på grund av att den avgjorda matchen aldrig spelades innan alla var för påverkade.

RSS 2.0